Tuesday, April 29, 2008

Dobro jutro,lepotice!


Noć je idealno vreme za šaputanje na jastuku, ali i za jednostavne beauty trikove koji će udvostručiti vašu lepotu i učiniti da se osećate bolje
Postoji nešto o čemu svaka žena mašta - da se jednog jutra probudi sa blistavom mirišljavom kožom, usnama mekanim poput baršuna i uvojcima koji koketiraju u njeno ime. Ovako nešto je moguće samo u snovima, mislite, a zapravo niste ni svesni koliko je malo potrebno da učinite da bi vaši snovi preko noći postali stvarnost. I, zaista, tako mislimo - preko noći! „Tokom dana koža je zauzeta odbranom od štetnih spoljnih uticaja, tako da se tek noću regeneriše i oporavlja“, objašnjavaju dermatolozi. Oni naglašavaju da je sposobnost kože da upija hranljive sastojke iz proizvoda veća, nego danju. Poruka je jasna: ne odlazite na spavanje bez noćne kreme. Mi dodajemo: i još nekih rituala koji će vam pomoći da odložite prve bore, sprečite pojavu tamnih kolutova i pomognete koži da zablista.
Iskočite iz kreveta sa telom supermodelaZasijajte poput jutarnjeg suncaPre spavanja namažite kožu mlekom za negu sa efektom samopotamnjivanja (Dopao nam se Garnier Sun-Kissed Skin losion, 379 din), i probudite se sa preplanulim seksi tenom bez odlaska u solarijum.Za nežnije dodireDok gledate omiljenu seriju, nanesite kremu za ruke (Predlažemo Garnier Intensive kremu za suvu kožu, 229 din). Dok je utrljavate, izmasirajte tačku između korena palca i kažiprsta. To će vas opustiti i pomoći da brže utonete u san. Da biste pojačali delovanje kreme, navucite pamučne rukavice i prespavajte sa njima. Noge glatke kao svilaBilo da za depilaciju koristite vosak, epilator ili brijač, ovaj tretman radite isključivo u večernjim satima. Tada imate dovoljno vremena, tako da u žurbi nećete zaseći ili izgoreti kožu. Posle toga nanesite losion koji hidrira (Avon Skin So Soft Replenishing za telo, 244 din).
Izazov: raskošne kovrdžeS vremena na vreme koristite preparate za jačanje kose! Ukoliko nemate vremena za maske i hranljiva pakovanja, koristite preparate u spreju (Probajte L’Oreal Professionnel Volume Extreme sprej, 1.399 din). Više nema izgovora. Za tretman potrebno je izdvojiti svega nekoliko sekundi. Uradite masažu glave Tako ćete podstaći cirkulaciju krvi u korenu dlake, i pomoći joj da apsorbuje hranljive materije, objašnjavaju stručnjaci. Kako da uradite masažu? Nežno pritiskajte palcem tačke na spoju vrata i glave nekoliko minuta. Nastavite kružnim pokretima u smeru kazaljke na satu. Zatim šakama obuhvatite lobanju i jagodicama prstiju lagano prelazite po skalpu. Na kraju nanesite tretman za kožu glave sa kiseonikom (Avon Advance Tehniques, 299 din). Poštedite svoju kosuIako mislite da izgledate seksi samo sa zavodljivim uvojcima za koje morate uložiti kraljevski trud, ne zaboravite koliko vaša kosa tada trpi. Ako je već i poslala prvi poziv u pomoć - ispucale suve krajeve, vreme je da fen odložite na neko vreme. Prirodno sušenje može rezultirati dobrom frizurom, ako je lepo oblikujete. Postignite megavolumen Kako većina nas svakodnevno žonglira između kućnih, poslovnih, ljubavnih i drugih obaveza, često nemamo vremena za glamurozne frizure, pa iz kuće istrčimo sa konjskim repom. Napravite ga, ali pre spavanja. Ujutru samo rastresite kosu.

No comments: